Loader
Terug open op zondag VAN 14 TOT 18U
OUTLET DAYS tot 10 december

Warm
Welkom

Wie zijn wij

De grootste Engelse collectie stoffen sofa's en chesterfields uit de streek

Bij Meubelhuis Vandevoorde geloven wij in thuiskomen. Decennialang zijn we een begrip van kwaliteit en vertrouwen. We brengen een exclusieve collectie, die onze zaak uniek maakt.

Kwaliteit op maat is ons handelsmerk. Hiervoor werken we consequent met kleine ambachtelijke huizen die zich volledig naar de noden van de klant kunnen richten. Dit vakmanschap laat toe dat onze zitmeubelen volledig aangepast kunnen worden naar de wensen van de klant (zithoogte, zitdiepte, breedte, afwerking, …). Hiernaast zijn onze meubelen ook bijzonder duurzaam.

Deze website dient als een eerste kennismaking. We heten u dan ook graag welkom in onze winkel te Ieper.

Onze Collecties

Onze categorieën

Nieuws & Evenementen


OUTLET DAYS

Neem een kijkje in onze outlet afdeling en misschien vind je iets met een korting van 30% tot 50%. Wees vrijblijvend welkom.

Terug open op zondag

Terug open op zondag VAN 14 TOT 18U

01-01-1970

Uitbreiding Engelse collectie

We breiden onze Engelse collectie fors uit . Ervaar de nonchalante mix van stoffen en leders die van je huis een thuis maken.

MAAK EEN AFSPRAAK buiten de openingsuren

Maak een vrijblijvende afspraak buiten de openingsuren wanneer het voor u uit komt. Zo kan je in een ongedwongen sfeer de grootste collectie TETRAD zitmeubelen en chesterfields gecombineerd met heel wat kleinmeubelen ontdekken. Of kies je er voor om de relaxen van MODULAX uit te testen ? Wij zijn altijd vereerd met uw bezoek!

TIME TO RELAX

TIME TO RELAX !
Kom en test onze collectie relaxen uit en geniet van de laatste stuks aan € 1199.00 ipv € 1440.00.
Deze zijn standaard met 3 motoren, stof of leder naar keuze en indien gewenst met accu .
Maar kom voornamelijk de ZERO GRAVITY positie uittesten die voor een perfecte bloedcirculatie zorgt en Ideale positie van de rug en zo zorgt voor de optimale rust.
Deze zijn gemaakt met BELGISCHE KNOWHOW .
Bovendien zijn heel wat modellen direct leverbaar.