Loader
Uitzonderlijk open op zondag 23 juni van 14 TOT 18U
Terug naar homepage

Landelijke meubels

Landelijke meubels: de essentie van thuiskomen

Bij Meubelhuis Vandevoorde definiëren we 'landelijk wonen' als een ervaring waarbij warmte, traditie en natuurlijke schoonheid samenkomen. Onze collectie landelijke meubels vormt het hart van zo'n thuis, waar elk meubelstuk een verhaal vertelt van ambacht en authenticiteit.

Weefsel van warmte en natuur

Kenmerkend voor onze landelijke zetels en meubelen is het subtiele spel tussen de structuur van de stof en het gebruik van massief hout. De stoffen in rijke aardetinten, zoals bruin, oranje en beige, zijn met zorg gekozen om harmonie en comfort uit te stralen. Variërend in weefpatronen, maar verenigd in kleur, creëren onze stoffen een levendig maar coherent geheel, dat naadloos overvloeit van kussens tot karkas.

Landelijk ontmoet engels

Onze landelijke collectie biedt de mogelijkheid om stoffen en lederen zetels te combineren, waardoor een vloeiende overgang naar het Engelse assortiment ontstaat. Van een landelijke hoeksalon tot een elegant landelijk salon, ieder stuk is een toonbeeld van tijdloze elegantie. De handgemaakte kleinmeubelen zoals bijzettafels, salontafels en poefs vullen het assortiment aan en laten u toe een interieur samen te stellen dat zowel uitnodigt als inspireert.

Van landelijke bureaustoel tot landelijke wandmeubel

Ontdek een collectie die varieert van praktische landelijke bureaustoelen tot statige landelijke wandmeubels landelijk in stijl. Elk meubelstuk is vervaardigd met een oog voor detail en met respect voor de natuurlijke eigenschappen van het hout, wat bijdraagt aan het authentieke karakter dat zo typerend is voor de landelijke stijl.

Bezoek Meubelhuis Vandevoorde

Wij nodigen u uit om Meubelhuis Vandevoorde te bezoeken en zelf de kwaliteit en het comfort van onze landelijke meubels te ervaren. Deze overzicht op onze website is slechts een impressie; een bezoek aan onze winkel onthult een veel uitgebreider gamma aan landelijke meubelen die van uw huis een echt thuis maken.

ONZE ANDERE MEUBELSTIJLEN